Nastavljiv pas za hrbet in trebuh – Zelena linija

86741

69,99 48,99

Nastavljiv pas za hrbet in trebuh nudi močno in čvrsto oporo, ščiti pred bolečino v križu pri šibkih ali utrujenih mišicah.

  • #86741-11462 – Nastavljiv pas za hrbet in trebuh - Zelena linija – Velikost: One size – 48,99
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Poseben sistem zapiranja in nastavitve opore omogoča, da z eno roko enostavno zategnemo pas in tako zagotovimo oporo ledvenemu predelu ter trebušnim mišicam.

  • neposredna ledvena opora in podpora trebušnim mišicah omogočata varno večkratno pripogibanje in dviganje
  • togi vstavljeni ploščici dajeta stabilno podporo spodnjemu delu hrbta in mišicam, ob tem pa vzdržujeta pravilno držo hrbtenice
  • pas za hrbet je udoben za nošnjo
  • enostavna namestitev
  • antimikrobna zaščita preprečuje neprijetne vonjave ob nošnji opornice
  • primeren za moške in ženske

 

OPOMBA:

Nastavljivega pasu za hrbet in trebuh ne uporabljajte med nosečnostjo, če imate težave s cirkulacijo, pljuči, srcem in ožiljem, ob težavah z okostjem, ker bi se zaradi stiskanja ali pritiska vaše zdravstveno stanje lahko poslabšalo. V kolikor bolečina ne popusti ali nošenje pasu povzroča nelagodje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

 

 

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili

Tabela velikosti:
Univerzalna
One size
(primerna za obseg od 81 do 129 cm)

Zelena linija Mueller® je izdelana iz materialov, ki ne vsebujejo nafte. Notranja podloga je izdelana iz recikliranih PET plastenk. Črnilo na embalaži bazira na sojini osnovi. Embalažo je moč reciklirati. PA 29 %, PVC 20 %, najlon 13 %, PP 13 %, poliester 9 %, jeklo 7 %, reciklirana embalaža 4 %, spandex 3 %, PU 2 %

Izdelek perite ročno v hladni vodi z blagimi detergenti. Ne uporabljajte belila ali mehčalca. Temeljito izperite in sušite na zraku.

Navodila so priložena izdelku.